Club32 zeer actief in maart;Michiel Muller en BC Kampong

In de tweede helft van maart was Club32, de Businessclub van Schaerweijde, weer erg actief!

Zo vond op donderdag 19 maart in de lounge al weer het zesde interviewdiner plaats. Deze keer was Michiel Muller, succes ondernemer, onder meer bekend van Petroplus International, Tango en Route Mobiel de gast van de businessclub. Terwijl Michiel Muller en de leden van Club32 genoten van waarachtig een voortreffelijk diner, werd Michiel het hemd van het lijf gevraagd door bestuurslid Peter de Bruin, die, dat is alom bekend, de kunst van het goede interview voortreffelijk beheerst. De zaal hing aan de lippen van Michiel Muller. Waarom komt hij als ondernemer tot bepaalde keuzes, waarom is het de ene keer “niet doen”en de andere keer “wel doen”? Is het allemaal ratio of spreekt gevoel, instinct een rol? Hoe belangrijk is de persoon van de (startende) ondernemer voor het welslagen van een nieuw initiatief of bedrijf? Waar moet je op letten?

Na een leerzame en ook zeer gezellige avond keerden de circa 30 aanwezige Club32 leden tevreden naar huis. Maar niet voor lang, want op zondag 29 maart was Club32 al weer present. Maar liefst 37 leden van Businessclub Kampong werden door Club32 zeer gastvrij onthaald in de lounge en op het daarachter gelegen terras. In het noodweer keken zij gebroederlijk samen naar de spannende wedstrijd van ons Heren 1 tegen Kampong Heren 1. Een bijzonder moment was de dubbele speech van de rector van het Instituut Blankestijn, Frans van Heijningen, die alle aanwezigen bubbels en bitterballen aanbood! Instituut Blankestijn vierde donderdag 26 maart 2015 immers het 50e levensjaar, dat lustrum moest worden gevierd! Vergeet niet dat Instituut Blankestijn al sinds mensenheugenis zowel sponsor als Businessclublid is van zowel Kampong als Schaerweijde. Daar zijn beide clubs zeer dankbaar voor en zij willen die band ook de komende jaren graag bestendigen! Kortom, feest alom, daar kon de zeer kleine nederlaag niets aan af doen.

 

De laatste Kamponger verliet de Zeister Bosschen pas om 19.00 uur, het was weer top geweest. Het volgende event van Club32 wordt de High Quality BBQ op zondag 26 april 2015, als Heren 1 de laatste competitiewedstrijd speelt tegen Tilburg! Dat belooft opnieuw een geweldige middag te worden.

 

Ook lid worden van Club32? Kijk op www.Club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856.