Kees de Kort op Schaerweijde bij Club32!

Donderdag 24 april 2014 was het weer raak met onze eigen businessclub. De leden van Club32 werden eerst ontvangen aan de bar van ons clubhuis, waarna zij plaatsnamen in de volledig tot chique restaurant omgetoverde lounge van Schaerweijde voor het derde interviewdiner van Club32.

 

Na Humberto Tan en Annemarie van Gaal was het deze keer de beurt aan Kees de Kort, beurs- en macroanalist om een interview te ondergaan van Club32 bestuurslid Peter de Bruin. Kees de Kort is bij het publiek bekend als de fameuze columnist en commentator van BNR Nieuwsradio. Het werd vuurwerk, waarbij Kees geen enkele moeite nam de (ijdele?) hoop bij de zaal in een glorieus herstel van onze economie de kop in te drukken op “Dekortiaanse” wijze.

 

De leden van de businessclub en Kees zelf werden in de watten gelegd door Horeca Schaerweijde, die een Hollands gerecht van hoog niveau tot zich mocht nemen, gelardeerd met enige goede wijnen. Kees beloofde over twee jaar te zullen terugkomen om dan terug te zien op zijn eigen vrij sombere voorspellingen!

 

De afgelopen twee maanden is Club32 verrijkt met maar liefst vijf nieuwe leden! De club bestaat nu uit 57 leden en er zitten nog meer in het vat. Interesse? Kijk op www.club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856