Eva de Goede bij Club32! Met nu 60 leden!

Het was een waar feest bij Club32 op dinsdag 17 juni jongstleden.

Die dag vond al weer het derde interviewdiner van de businessclub plaats dit verenigingsjaar. Na Annemarie van Gaal en Kees de Kort waren Eva de Goede, haar broer David en vader Frans de interviewgasten van de businessclub. De kersverse wereldkampioen en haar broer als kersverse Nederlandse kampioen genoten met meer dan 30 gasten van een waanzinnig goed verzorgd diner. Waarbij de wijnen werd verzorgd door Sauter Wijnen, nieuwe sponsor en businessclublid van Schaerweijde.

In volstrekte openheid konden bestuursleden Peter de Bruin en Jan Rijndert Visser alles vragen aan de familie de Goede, over sport en de opofferingen die dat vereist. Over de eeuwige afweging,maatschappelijke carrière of topsport. En natuurlijk over de rol van de ouders van (top)sportende kinderen. Kortom, te veel om op te noemen.

De aanwezige Club32 leden kregen voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. En gingen tevreden en blij tegen de klok van 24.00 uur naar huis.

Daags na het diner mocht Club32 al het 60e lid van de businessclub verwelkomen in de persoon van Gerda Wiegers van Prachtig Aankoopmakelaars! Van 13 leden in februari 2013 naar 60 leden nu!! De businessclub leeft en geeft, aan leden en aan Schaerweijde.

Club32 gaat nu het zomerreces in. In het nieuwe verenigingsjaar trapt de businessclub af met deSummerlounge, een heerlijk relaxed event voor de Club32 leden, hun aanhang en kinderen. Dat belooft weer wat!

Interesse? Kijk op www.club32.nl of neem contact op met de voorzitter van de businessclub Roel Hart via r.hart@mend.nl