Interviewdiner met Jan Mulder

Dinsdag 6 oktober was de grote dag. Jan Mulder verscheen ten tonele bij Club32, de businessclub van Schaerweijde. Dat hebben de meer dan veertig aanwezigen geweten.

Mulder trapte, staande, af met de voordracht van het gedicht: “Suikerbiet, ik wil je zaaien”. Waarna interviewer Peter de Bruin het gesprek aanging met Mulder, die daarbij op de hem bekende wijze zich niet eenvoudig liet vangen. De liefde voor Anderlecht is groot, de liefde voor België ook. En ja, ook hockey vindt hij erg leuk en (wel!) innovatief, wat van voetbal niet gezegd kan worden. Onwaarschijnlijk waren de hoeveelheid onderwerpen die hij, al dan niet gevraagd, de revue liet passeren. Jan schuwde het debat met de volle zaal helemaal niet en zocht soms de aanval. Of het nu ging over de vluchtelingen, Rutte, Wilders, het maakt niet uit, Jan Mulder heeft een mening. Die hij met passie presenteert.

De zaal hing aan de lippen van deze ras verteller, die de afgelopen tien jaar maar liefst 252 keer te gast was bij De Wereld Draait Door. Het door Jan Mulder zelf uitgekozen menu was op voortreffelijke wijze opgewaardeerd door Horeca Schaerweijde, welke er telkens weer eer in schept de verwachtingen van alle gasten te overtreffen.

Jan Mulder was echt op Schaerweijde, we zullen deze avond niet snel vergeten. Overladen met geschenken van Club32 leden Sauter Wijnen en Fonq, verliet hij ons complex, voor een korte overnachting in Oud Londen.

Interesse in de businessclub van Schaerweijde ? Ook zulke fantastische events beleven? Meld je gewoon aan bij het bestuur. Doe mee!