Kerstbomen en borrel

Het is een bewogen kalenderjaar voor ondernemers geweest. Voor sommigen van ons barslecht, voor sommigen zozo en voor sommigen heel goed. In dit soort tijden is het mooi te zien dat club32 desondanks iets heeft weten te groeien en wij elkaar en de club kunnen steunen in deze bijzondere tijden.

Met het recente vaccin nieuws hopen we dat als de lente van 2021 aanbreekt, we zo snel mogelijk weer in persoon bijeen kunnen komen. Het is dus nog even afwachten en tot die tijd werken we aan alternatieven om een mooi20/21 club32 programma vol te maken. Na het interviewdiner met Eric Gudde doen we dat vanavond om 20.30 uur door verder te gaan met ‘club32 ontmoet club32’. Daarnaast bedanken we onder het motto ‘Stille Nacht=Stille Kracht’ een aantal Schaerweijde vrijwilligers die symbool staan voor álle vrijwilligers op de club.

Eén van de initiatieven was een verzoek om bijzondere trainingsmaterialen aan te schaffen waartoe op dit moment voor de club geen mogelijkheid bestond. Er bestond de behoefte om, zeker nu in de Corona-tijd zonder competitie, de trainingen op de club voor alle teams wat gevarieerder te kunnen maken. Club32 heeft dit de afgelopen weken mogelijk gemaakt door een panna-veldje aan te schaffen. Er werd direct gretig gebruikt van gemaakt. Verder zijn onlangs het tweede en derde ‘join-the-pipe’ watertappunt aangesloten. Zo kan iedereen op Schaerweijde genieten van gezond tapwater tijdens het sporten. Dankzij club 32 en dus dankzij jullie.

We wensen je heel veel plezier met de club32 Kerstboom en het Kerstpakket. En uiteraard fijne feestdagen!