Stephan Veen bij Club32

Van Odessa naar Sydney; Stephan Veen bij Club32!

Maandag 27 oktober 2014 vond het vijfde interviewdiner plaats van Club32, de businessclub van Schaerweijde!

Het was ronduit een feest!

In de fantastisch als sfeervol restaurant ingerichte lounge waren maar liefst 42 mensen aanwezig om live getuige te zijn van het interview met Stephan Veen, tweevoudig Olympisch en Wereldkampioen hockey. Club32 bestuurslid Peter de Bruin fungeerde opnieuw met verve als interviewer en zo kon het gebeuren dat het gesprek vanaf het eerste begin zeer verrassende wendingen nam. Stephan nam ons mee naar zijn vroege jeugd en grote inspiratiebron, zijn Russische grootmoeder, die in de oorlog erg veel heeft meegemaakt. Je kon een speld horen vallen. Om snel daarna in de huidige tijd te duiken, Schaerweijde, KNHB, Rabobank, onze kinderen en de persoonlijke gedachten van “onze” Stephan Veen. Veel en luid gelachen werd er ook.

 

De Club32 gasten genoten van een waanzinnig goed diner, verzorgd door Horeca Schaerweijde onder leiding van onze nieuwe horecamanager Robert-Jan Nijhuis, waarvoor hulde. Heeft er ooit iemand op Schaerweijde Borsjtsj (Oekraïense rode bietensoep) gegeten? De aanwezige Schaerweijdenaren nu wel! Het werd nog laat, pas om 00.30 uur verlieten de laatste gasten de lounge, zij waren getuige geweest van een bijzondere avond.

 

Op donderdag 27 november 2014 vindt het volgende event van Club32, al weer 64 leden, plaats. De Dragons’ Den, waarbij een viertal jonge bedrijven zich presenteren aan Club32 en een professionele jury in een poging hen te interesseren voor hun bedrijf. Iets om zeker bij te zijn!

 

Ook lid worden van Club32? Kijk op www.Club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856.