Alle activiteiten 2018

Hieronder vindt u een overzicht met alle activiteiten die tot dusver bekend zijn. Programma is nog onder voorbehoud. We houden u op de hoogte en hopen u binnenkort weer te zien.

Oktober – Nivember  Interview diner                Datum volgt zsm

Vrijdag 7 december                                              Kerstbomenborrel

Eind Januari – Begin Februari                             Interviewdiner

Zondag 12 april                                                     Club 32 BBQ

Zondag 26 mei                                                      Hockey event

Vrijdag 7 december Kerstbomenborrel

zondag 13 mei Hockeyinternational Schaerweijde Coaching Academy

Alle leden van Club 32 en jeugdtrainers van de SCA worden getrakteerd op een lunch voor de wedstrijd van Heren 1. Daarbij zal een speciale gast aanwezig zijn.

15 juni Afsluitende BBQ

Traditionele BBQ om het seizoen af te sluiten.

17 april Tom Coronel interview Diner

Dinsdag 17 april schuift Tom Coronel aan voor een interviewdiner met Peter. Graag voor 10 april bij Edzard Offers aanmelden.

Vrijdag 15 december Christmas Drinks

De traditionele kerstbomen borrel zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 15 december.

Donderdag 26 oktober Interview Diner met Heleen Dura – van Oord

IN HET KORT

In 2001 richtte Heleen DQ&A Media Group op. Daarnaast is zij medeoprichtster en partner bij investeringsmaatschappij Peak Capital. Heleen was betrokken bij de oprichting van de Leading Online Entrepreneur of the Year Awards (LOEY) en Online Tuesday, het event voor de online industrie in Nederland. Verder is zij investeerder in het eVA Africa fund en Hummingbird Ventures en lid van de Raad van Commissarissen van Catawiki. Heleen is tevens lid van de jury voor Accenture Innovations Awards en bestuurslid bij de stichting Jong Ondernemen. Deze stichting heeft tot doel het bevorderen van de ondernemersgeest van jonge mensen in Nederland. Daarnaast is Heleen lid van de adviesraad van het IAB Nederland en is zij voor Rockstart en StartUp Bootcamp actief als mentor voor ondernemers.

zondag 21 mei: Thee Dansen

1615_the_dansant_2Deze dag speelt Heren 1 de laatste competitiewedstrijd, ook nog eens thuis en ook nog eens tegen, naar zich nu laat aanzien, de grootste concurrent voor de eerste plek in de poule, Cartouche Heren 1. Club 32 heeft besloten deze traditionele High Quality BBQ in een ander jasje te gieten. Het belooft een geweldige aangeklede borrel te worden, ook voor partners en de kids!

dinsdag 15 november 19:00 uur Ontvangst op kasteel Beverweerd met Geert Jan Jansen

Op dinsdag 15 november om 19:00 uur is de ontvangst bij Geert Jan Jansen, de Meestervervalser, op het Kasteel Beverweerd. Een aangeklede borrel ter plaatse en aansluitend zal de heer Jansen ons rondleiden op het kasteel. In het kasteel zijn  meer dan 200 kunstwerken van de Meestervervalser zelf te bewonderen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Roel Hart.

 

 

Zondag 4 september: Summerlounge nieuwe stijl

Summerlounge party voor het hele gezin!!

 

 

 

Interviewdiner met Jan Mulder

Dinsdag 6 oktober was de grote dag. Jan Mulder verscheen ten tonele bij Club32, de businessclub van Schaerweijde. Dat hebben de meer dan veertig aanwezigen geweten.

Mulder trapte, staande, af met de voordracht van het gedicht: “Suikerbiet, ik wil je zaaien”. Waarna interviewer Peter de Bruin het gesprek aanging met Mulder, die daarbij op de hem bekende wijze zich niet eenvoudig liet vangen. De liefde voor Anderlecht is groot, de liefde voor België ook. En ja, ook hockey vindt hij erg leuk en (wel!) innovatief, wat van voetbal niet gezegd kan worden. Onwaarschijnlijk waren de hoeveelheid onderwerpen die hij, al dan niet gevraagd, de revue liet passeren. Jan schuwde het debat met de volle zaal helemaal niet en zocht soms de aanval. Of het nu ging over de vluchtelingen, Rutte, Wilders, het maakt niet uit, Jan Mulder heeft een mening. Die hij met passie presenteert.

De zaal hing aan de lippen van deze ras verteller, die de afgelopen tien jaar maar liefst 252 keer te gast was bij De Wereld Draait Door. Het door Jan Mulder zelf uitgekozen menu was op voortreffelijke wijze opgewaardeerd door Horeca Schaerweijde, welke er telkens weer eer in schept de verwachtingen van alle gasten te overtreffen.

Jan Mulder was echt op Schaerweijde, we zullen deze avond niet snel vergeten. Overladen met geschenken van Club32 leden Sauter Wijnen en Fonq, verliet hij ons complex, voor een korte overnachting in Oud Londen.

Interesse in de businessclub van Schaerweijde ? Ook zulke fantastische events beleven? Meld je gewoon aan bij het bestuur. Doe mee!

Interviewdiner met Johan Wakkie

Velen kennen Johan Wakkie als bestuurder van de KNHB. Maar er is veel meer interessant aan hem. Opgegroeid in het betere milieu in Rotterdam, maar met beide benen alle lagen van de maatschappij, leerde hij hockey op straat. Hij is speler en coach geweest, terwijl hij dat aanvankelijk niet wilde. Hij wilde voetballer worden, liefst als opvolger van Eddie Pieters Graafland keeper van het Nederlands voetbalelftal, maar dat mocht niet van z’n vader.

Na zijn studie bestuurs- en staatrecht in Utrecht doet hij veel bestuurlijke ervaring op. Telkens weet hij met de goede visie, plannen en collega’s, met veel humor en een markante (kleding)stijl veel vrijwilligers te mobiliseren. De WK in 2014 was voor hem in vele opzichten een hoogtepunt.

We willen met hem spreken over het verschil tussen hockey en voetbal, hockey als ‘elitaire volkssport’, top-versus breedte sport, het grote (sponsor)geld, samenwerken tussen bonden, maatschappelijke thema’s in de hockeywereld, het wel en wee van vrijwilligers in een vereniging, wereldkampioen worden, over feest, feest en feest en natuurlijk over Schaeweijde.

Momenteel is Johan adviseur en onder meer lid van de stuurgroep Sport en Cultuur. Geinspireerd door hoogleraar Erik Scherder van de Vrije Universiteit zet Johan zich middels zijn maatschappelijke project ‘Plan 4’ in voor de hersenontwikkeling bij de jeugd. Daarvoor geeft hij aandacht aan vier items; bewegen, gezond eten, muziek en denksport.

 

Iets meer achtergrond lees je hier:
Johan Wakkie (Rotterdam, 24 januari 1953) bezocht het Montessori Lyceum Rotterdam en studeerde rechten. Hij speelde als hockeyer voor onder meer Victoria en SCHC en was coach van de dames van Schaerweijde. Vanaf 1990 is hij verbonden aan Nederlandse Sport Federatie en realiseerde daar de fusie met NOC tot NOC*NSF. Vanaf 1994 was hij directeur van de KNHB, waar hij vorig jaar afscheid nam. Onder zijn leiding groeide het aantal hockeyers van 125.000 in 1994 naar bijna 240.000 in 2013, een verdubbeling in twintig jaar. Andere wapenfeiten waren de organisaties van de Wereldkampioenschappen hockey 1998 en 2014 in Nederland. Hij was ook een belangrijke initiator van de samenwerking van diverse sportbonden in het Huis van de Sport in Nieuwegein.

14 november jl werd Wakkie benoemd tot erelid van de KNHB. Gedurende een groot afscheidssymposium met het thema ’20 jaar terug en 10 jaar vooruit’ staken verschillende sprekers, zoals Maurits Hendriks (technisch directeur NOC*NSF), Jan de Jong (directeur NOS), Peter Heerschop (cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver), Richard Krajicek (voormalig tennisser en oprichter Richard Krajicek Foundation) en Youp van ’t Hek (cabaretier en schrijver) de loftrompet af. Als cadeau kreeg hij een cheque voor zijn maatschappelijke project Plan 4. Dit fonds brengen de vereniging en buurtwerk bij elkaar en heeft als doel kansarme kinderen in aanraking te laten komen met (denk)sport, muziek en gezond eten.

Coaching Academy Schaerweijde

Maar liefst 43 trainers van Hockeyclub Schaerweijde hebben op woensdag 25 maart uit handen van Michael van der Knoop, voorzitter van het hockeybestuur hun eerste certificaat van de Coaching Academy Schaerweijde ontvangen.
De trainers hebben in de periode oktober 2014 – maart 2015 bij de vorig jaar opgerichte Academy van Schaerweijde een cursus gevolgd.
Het was een feestelijke bijeenkomst waarbij de trainers tevens een grote verrassing aangeboden kregen van Club32-voorzitter Roel Hart: een trainersjas! Club32, de Business Club van Schaerweijde, maakt de Academy mogelijk door financiële ondersteuning.

Club32 zeer actief in maart;Michiel Muller en BC Kampong

In de tweede helft van maart was Club32, de Businessclub van Schaerweijde, weer erg actief!

Zo vond op donderdag 19 maart in de lounge al weer het zesde interviewdiner plaats. Deze keer was Michiel Muller, succes ondernemer, onder meer bekend van Petroplus International, Tango en Route Mobiel de gast van de businessclub. Terwijl Michiel Muller en de leden van Club32 genoten van waarachtig een voortreffelijk diner, werd Michiel het hemd van het lijf gevraagd door bestuurslid Peter de Bruin, die, dat is alom bekend, de kunst van het goede interview voortreffelijk beheerst. De zaal hing aan de lippen van Michiel Muller. Waarom komt hij als ondernemer tot bepaalde keuzes, waarom is het de ene keer “niet doen”en de andere keer “wel doen”? Is het allemaal ratio of spreekt gevoel, instinct een rol? Hoe belangrijk is de persoon van de (startende) ondernemer voor het welslagen van een nieuw initiatief of bedrijf? Waar moet je op letten?

Na een leerzame en ook zeer gezellige avond keerden de circa 30 aanwezige Club32 leden tevreden naar huis. Maar niet voor lang, want op zondag 29 maart was Club32 al weer present. Maar liefst 37 leden van Businessclub Kampong werden door Club32 zeer gastvrij onthaald in de lounge en op het daarachter gelegen terras. In het noodweer keken zij gebroederlijk samen naar de spannende wedstrijd van ons Heren 1 tegen Kampong Heren 1. Een bijzonder moment was de dubbele speech van de rector van het Instituut Blankestijn, Frans van Heijningen, die alle aanwezigen bubbels en bitterballen aanbood! Instituut Blankestijn vierde donderdag 26 maart 2015 immers het 50e levensjaar, dat lustrum moest worden gevierd! Vergeet niet dat Instituut Blankestijn al sinds mensenheugenis zowel sponsor als Businessclublid is van zowel Kampong als Schaerweijde. Daar zijn beide clubs zeer dankbaar voor en zij willen die band ook de komende jaren graag bestendigen! Kortom, feest alom, daar kon de zeer kleine nederlaag niets aan af doen.

 

De laatste Kamponger verliet de Zeister Bosschen pas om 19.00 uur, het was weer top geweest. Het volgende event van Club32 wordt de High Quality BBQ op zondag 26 april 2015, als Heren 1 de laatste competitiewedstrijd speelt tegen Tilburg! Dat belooft opnieuw een geweldige middag te worden.

 

Ook lid worden van Club32? Kijk op www.Club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856.

Dragons’ Den Club32 groot succes!

Op donderdag 27 november jongstleden organiseerde Club32, de businessclub van Schaerweijde haar tweede Dragons’ Den. Na een uitgebreid buffet voor de circa 45 aanwezigen bonden in de lounge vier innovatieve jonge bedrijven de strijd met elkaar aan ten overstaan van het welwillende maar kritische publiek. Elke pitch mocht maximaal 6 minuten duren, waarna de ervaren jury, bestaande uit Club32 leden Patrick Kerssemakers, Reinoud van Mierlo en Edgar Fortunati, de enthousiaste ondernemers vragen stelde. De avond werd op voortreffelijke en originele wijze geleid door gast moderator Susan Swinkels van Branddoctors. Net als in de sport kan er uiteindelijk maar één winnaar zijn; het bedrijf Count3r, een Delfts softwarebedrijf dat een webapplicatie heeft ontwikkeld waarbij consumenten makkelijker een keuze kunnen maken tussen het grote aanbod van consumentengoederen, zoals telefoons, TV’s en dergelijke werd gekroond als winnaar van 2014! Die winst werd daarna gezamenlijk gevierd, waarna iedereen tevreden huiswaarts keerde. Donderdag 11 december volgt het laatste Club32 event van dit kalenderjaar, de Club32 Wijnproeverij, georganiseerd door de twee Club32 leden Sauter Wijnen en Lokaal Victoria, welke avond wordt opgeluisterd door sopraan Tania van Raai. Interesse om lid 67 te worden van Club32? Neem contact op met Roel Hart, voorzitter Club32 op 06 212 84 85 6.

Stephan Veen bij Club32

Van Odessa naar Sydney; Stephan Veen bij Club32!

Maandag 27 oktober 2014 vond het vijfde interviewdiner plaats van Club32, de businessclub van Schaerweijde!

Het was ronduit een feest!

In de fantastisch als sfeervol restaurant ingerichte lounge waren maar liefst 42 mensen aanwezig om live getuige te zijn van het interview met Stephan Veen, tweevoudig Olympisch en Wereldkampioen hockey. Club32 bestuurslid Peter de Bruin fungeerde opnieuw met verve als interviewer en zo kon het gebeuren dat het gesprek vanaf het eerste begin zeer verrassende wendingen nam. Stephan nam ons mee naar zijn vroege jeugd en grote inspiratiebron, zijn Russische grootmoeder, die in de oorlog erg veel heeft meegemaakt. Je kon een speld horen vallen. Om snel daarna in de huidige tijd te duiken, Schaerweijde, KNHB, Rabobank, onze kinderen en de persoonlijke gedachten van “onze” Stephan Veen. Veel en luid gelachen werd er ook.

 

De Club32 gasten genoten van een waanzinnig goed diner, verzorgd door Horeca Schaerweijde onder leiding van onze nieuwe horecamanager Robert-Jan Nijhuis, waarvoor hulde. Heeft er ooit iemand op Schaerweijde Borsjtsj (Oekraïense rode bietensoep) gegeten? De aanwezige Schaerweijdenaren nu wel! Het werd nog laat, pas om 00.30 uur verlieten de laatste gasten de lounge, zij waren getuige geweest van een bijzondere avond.

 

Op donderdag 27 november 2014 vindt het volgende event van Club32, al weer 64 leden, plaats. De Dragons’ Den, waarbij een viertal jonge bedrijven zich presenteren aan Club32 en een professionele jury in een poging hen te interesseren voor hun bedrijf. Iets om zeker bij te zijn!

 

Ook lid worden van Club32? Kijk op www.Club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856.

Proficiat!

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van ZSV Schaerweijde werden maar liefst drie leden van Club32 gelauwerd.

Luc Schurmann en Harold Kluit zijn benoemd tot lid van verdienste terwijl Nico Welschen zelfs tot erelid is benoemd! Club32 is zeer trots op deze drie heren. Proficiat!

Eva de Goede bij Club32! Met nu 60 leden!

Het was een waar feest bij Club32 op dinsdag 17 juni jongstleden.

Die dag vond al weer het derde interviewdiner van de businessclub plaats dit verenigingsjaar. Na Annemarie van Gaal en Kees de Kort waren Eva de Goede, haar broer David en vader Frans de interviewgasten van de businessclub. De kersverse wereldkampioen en haar broer als kersverse Nederlandse kampioen genoten met meer dan 30 gasten van een waanzinnig goed verzorgd diner. Waarbij de wijnen werd verzorgd door Sauter Wijnen, nieuwe sponsor en businessclublid van Schaerweijde.

In volstrekte openheid konden bestuursleden Peter de Bruin en Jan Rijndert Visser alles vragen aan de familie de Goede, over sport en de opofferingen die dat vereist. Over de eeuwige afweging,maatschappelijke carrière of topsport. En natuurlijk over de rol van de ouders van (top)sportende kinderen. Kortom, te veel om op te noemen.

De aanwezige Club32 leden kregen voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. En gingen tevreden en blij tegen de klok van 24.00 uur naar huis.

Daags na het diner mocht Club32 al het 60e lid van de businessclub verwelkomen in de persoon van Gerda Wiegers van Prachtig Aankoopmakelaars! Van 13 leden in februari 2013 naar 60 leden nu!! De businessclub leeft en geeft, aan leden en aan Schaerweijde.

Club32 gaat nu het zomerreces in. In het nieuwe verenigingsjaar trapt de businessclub af met deSummerlounge, een heerlijk relaxed event voor de Club32 leden, hun aanhang en kinderen. Dat belooft weer wat!

Interesse? Kijk op www.club32.nl of neem contact op met de voorzitter van de businessclub Roel Hart via r.hart@mend.nl

Kees de Kort op Schaerweijde bij Club32!

Donderdag 24 april 2014 was het weer raak met onze eigen businessclub. De leden van Club32 werden eerst ontvangen aan de bar van ons clubhuis, waarna zij plaatsnamen in de volledig tot chique restaurant omgetoverde lounge van Schaerweijde voor het derde interviewdiner van Club32.

 

Na Humberto Tan en Annemarie van Gaal was het deze keer de beurt aan Kees de Kort, beurs- en macroanalist om een interview te ondergaan van Club32 bestuurslid Peter de Bruin. Kees de Kort is bij het publiek bekend als de fameuze columnist en commentator van BNR Nieuwsradio. Het werd vuurwerk, waarbij Kees geen enkele moeite nam de (ijdele?) hoop bij de zaal in een glorieus herstel van onze economie de kop in te drukken op “Dekortiaanse” wijze.

 

De leden van de businessclub en Kees zelf werden in de watten gelegd door Horeca Schaerweijde, die een Hollands gerecht van hoog niveau tot zich mocht nemen, gelardeerd met enige goede wijnen. Kees beloofde over twee jaar te zullen terugkomen om dan terug te zien op zijn eigen vrij sombere voorspellingen!

 

De afgelopen twee maanden is Club32 verrijkt met maar liefst vijf nieuwe leden! De club bestaat nu uit 57 leden en er zitten nog meer in het vat. Interesse? Kijk op www.club32.nl of neem contact op met Roel Hart, voorzitter van Club32 op 0621284856

Club32 over de 50 leden!

Club32 over 50 leden! Met Annemarie van Gaal!

 

De vernieuwde businessclub van Schaerweijde, Club32, timmert vrolijk aan de weg!

Van 13 leden op 1 februari dit jaar naar maar liefst 53 leden nu. Het 50e lid Higgs Recruitment van Hester Mathijssen meldde zich aan bij Club32 daags na het zeer succesvolle interviewdiner van de club op woensdag 15 oktober 2013 met gaste Annemarie van Gaal, schrijfster, columniste en onderneemster, ook bekend van RTL TV programma’s als “een dubbeltje op zijn kant”. Tijdens het exclusieve diner voor Club32 leden in de lounge, uitstekend verzorgd door horeca Schaerweijde, werd zij door Club32 bestuurslid Peter de Bruin geïnterviewd over haar tijd in Moskou, haar columns in het FD en haar overtuigingen als ondernemer en als mens.

 

 

Club32 levert een bijdrage aan het ondernemersklimaat in Zeist en daarbij ook een substantiële bijdrage aan Schaerweijde. Interesse?

Voor vragen of aanmeldingen neem contact op met Roel Hart, voorzitter Club32 op r.hart@mend.nl

Privileges

De leden van Club32 hebben tal van privileges. Zo kunt u op vertoon van uw Club32 Privilege Card, bij de wedstrijden van Heren 1 parkeren op het terrein van Profit. Verder kunt U betalen met de Privilege Card, de rekening wordt pas achteraf per maand naar u opgestuurd. U kunt altijd op Schaerweijde met deze Card betalen (kredietruimte € 500,-), dus ook wanneer Heren 1 niet speelt.

 

 

 

 

 

Nieuwe website Club32

Qikker Online heeft de nieuwe website van Club32 gebouwd volgens het Bootcamp principe – een website in één dag. We zijn Joost en Michiel hier erg dankbaar voor!

Geïnteresseerd in een maatwerk website of een website op basis van een WordPress template? Neem gerust contact met ze op!