OVER CLUB32

Businessclub Club32 

Club32, vernoemd naar het oprichtingsjaar 1932, is de businessclub van Schaerweijde. De missie van Club32 is tweeledig: het versterken van de relaties tussen leden uit het bedrijfsleven met een roodzwart hart en tegelijkertijd het financieel ondersteunen van de hockeyclub.  

 

Schaerweijde is een familieclub met ambitie, Samen Sterk en daar sluit Club32 naadloos bij aan. Club32 biedt haar leden een sportief platform om hun netwerk verder uit te breiden, in de gezellige en positieve sfeer van Schaerweijde met haar prachtige accommodatie. Door een gevarieerd programma samen te stellen, bouwen wij ons gezelschap verder uit, waarmee wij onze persoonlijke en ook zakelijke contacten versterken, want dat gaat samen.  

Met de financiële bijdrage van Club32 wordt het hockey in de volle breedte van onze prachtige familieclub gesteund. Een mooi voorbeeld hiervan is de Schaerweijde Coaching Academy (SCA). De SCA biedt kwalitatief hoogwaardige opleidingen voor trainers en coaches van jeugdteams. Het doel is jeugdspelers met meer plezier en zelfvertrouwen te laten hockeyen en jeugdtrainers zich beter te laten ontwikkelen als individu en als teamspeler. Wij zijn als Club32 trots op het feit dat wij dit mede mogelijk hebben kunnen maken.