OVER CLUB32

Club32 is de Business Club van Schaerweijde. Club32 verbindt bedrijfsleven en sport. Zo kan Schaerweijde topsport én breedtesport blijven bieden in Zeist. De leden van Club32 werken aan activiteiten die leuk, leerzaam en lucratief zijn, exclusief voor leden.

Het is de missie van Club32 om ondernemers met een roodzwart hart bij elkaar te brengen om samen in en rondom Schaerweijde leuke en nuttige dingen te gaan doen. Hiermee wordt niet alleen de hockeytop gesteund, maar ook het hockey in de volle breedte van deze prachtige familieclub. Door een gevarieerd programma met allerlei activiteiten bouwen we ons gezelschap verder uit, waarmee we onze persoonlijke en ook zakelijke contacten versterken, want dat gaat samen.

Schaerweijde heeft de komende jaren de doelstelling op het mooie complex aan de Hein Bottingalaan topsport en breedtesport te accommoderen. Dat vraagt veel van de leden en de vrijwilligers. En daar krijgen ze ook veel voor terug (sportiviteit, fitheid, lol, sociale contacten, ontwikkeling, samenwerken, etc.).

Ook op management en bestuurlijk niveau is een bijdrage van weldenkende mensen die iets kunnen regelen of bijdragen welkom. Vandaar dat een groep ondernemers en ondernemende directeuren/managers met een warm hart voor de hockysport en Schaerweijde zichzelf heeft verbonden tot Club32, vernoemd naar het oprichtingsjaar van Schaerweijde; 1932.