vrijdag 7 februari 18:30 Interview diner Bas van Werven Slot Zeist

Het eerste club32 event van 2020 belooft een mooie te worden. Op vrijdag 7 februari vanaf 18.30 uur vindt het interviewdiner plaats met de stem van ondernemend Nederland, Bas van Werven. Op uitnodiging van club32 lid Erik van Dijk zijn we te gast op Slot Zeist voor een bijzonder diner met de man die in BNR’s Ochtenspits dagelijks om 0.500 uur start om het nieuws te duiden.
Voor degenen die hem niet (goed) kennen: aannemerszoon Bas van Werven, Leids jurist en koorknaap, kan je als anchorman van BNR zo’n beetje plaatsen tussen Fred Emmer en Rutger Hauer. Bas zal onder leiding van Peter ons een open inkijkje in zijn leven geven waarbij uiteraard ook de ’toestand van de wereld’ uitgebreid de revue zal passeren: Iran, Trump, Dijkhof, het verdwijnen van de middenklasse en wat dat betekent in een breder kader. Bas presenteert niet alleen De Ochtendspits, maar ook op geheel eigen wijze Petrolheads en kan iedere Tesla eigenaar vertellen waarom de elektrische auto niks is of niks wordt of…
Kortom, een diner op een prachtige locatie met een gast die zowel serieuze duiding als humor meebrengt. Die prachtige locatie betekent ook dat wij bijzondere auto’s voor de deur op de binnenplaats van Slot Zeist mogen parkeren. Mocht je een bijzondere auto bezitten (oud, nieuw, zeldzaam) en hem daar willen parkeren, laat dan even weten aan Erik van Dijk (evandijk@oudlondon.nl) zodat hij er rekening mee kan houden (dank Erik!).